Rida pålle

Här har vi då fin fina Timon! Älskar hästen 
 
Gårdagen åkte jag in till Nacka med brudarna och fikade var super mysigt. Möte sen upp Maja. Köpte mig ett nytt linne. Var super fint! Åkte sen hem till Maja och mysste och käkade super god middag. Sen gick vi ut och sprang 5km. Duktiga! Dom reser bort på lördag i 4 veckor och jag fattar verkligen inte hur jag ska stå ut. Kommer sakna hela familjen så himla mycket. 
 
Idag vaknade jag upp hos maja väldigt tidigt vid 10.30 ungefär. Vi käkade frulle och var allmänt jätte sega på morgonen vi typ myste framför tv:en hela morgonen. När vi väll typ vaknade till så gick vi ut och solade men brunare blev man fan inte. Vi var lite duktiga idag också och cycklade fram och tbx till möllnvik. typ 4km. Så man har rört på fläsketidag. Men kom hem käkade middag och myste med familjen jag inte träffat på typ 4 dagar så det blev en mys kväll idag igen. Jäääääätte ointresant inlägg jag vet men men.. 
 
Imorgon ska jag rida Timon. En jätte fin dressyr häst ute på siggesta. Hon som har honom (Frida) Skulle någon stans så då kan jag rida honom. Var ett tag nu sen jag red. 
 
Nu blir det sov time! Godnatt 

I keep in telling myself and everyone elsa that I'm over you, bet everytime my phone vibrate my hearts melts and I wish it was a text from you


Ikväll

Tjoo gubbs! Sitter hemma hos Cajsa och vi ska snart dra till Vendela. Ikväll blir det chill kväll. Vi kanske ska ut coh träffa några lr så kommer dom vi får se. Men blir jätte tråkigt inlägg nu! SORRY! Kommer mer sen!

Bästavänner. Fika!

Älskar er. 
 
Åker och fikar med bästavännerna nu. Vi åker nog till nacka lr något. Ska även försöka hitta något fint och nytt.
Igår var jag och mamma och åt middag på bullandö krogen. Var jätte mysigt och gott. Vi behövde det hon och jag. Nu måste jag springa till bussen. Puss.



 

Midsommarafton

Juste igår tog jag en spring runda klockan 11 på kvällen var as skönt. Normalare människa får man ju leta efter.

Nu dra jag på midsommarfirande med Familjen + Maja. Vi ska till min plast pappa och käka lunch på berga slott. Sen åker vi hem till Maja igen och myser där med några andra. Hoppas eran midsommar blir toppen!
 

SOMMARLOV

Love you forever 
 
Tänkte bara berätta för er att jag kommer inte blogga lite mycket under sommarlovet. Vill inte sitta och blogga typ varje dag men i slutet av sommaren kommer jag försöka göra ett lite långt inlägg om typ hela sommarn om man säger så. Men aa, kommer iaf komma några inlägg då och då men inte alls lika ofta. Så ni vet. Men 1 bild om dagen kommer nog! 

Isonfille


Jag saknar verkligen dig

image description
Att veta att du inte ligger i min säng på kvällarna gör så jag vill skrika så högt jag kan! I MISS YOU ♥

Sitter på mammas jobb och väntar på att brudrarna ska komma in till stan så ska vi på grönan konsert. Det är Ison & Fille idag så vi ska ditt och ha as kul! Men annars har dagen inte varit så komlicerad. Vaknade vid halv 8 för dom skulle ha handbolls match. så jag åkte till mammas jobb. Sen vid 1 åkte jag och mamma till gurra fixade mitt kort sen tbx till hennes jobb igen. + har jag sovit några timmar blev inte mycke sömn igår kan jag söga! Kvällen igår var mysig och glad men var väldigt trött.

NU ka jag sminka mig och grejer så vi hörs sen!

Dagen


Snygg brud!
God morgon.. Lr kanske god eftermiddag!

Kvällen igår var as chill och ganska skön. Vi kom hem vid halv 1 och då gick vi till Cajsas stuga och myste. Jag och Vendela låg typ på golvet och as garava hela tiden! (Y)
Men vi somnade typ vid 3 och vaknade typ för 2 timmar sedan.. Dagen idag blir att följa med bästa tjejerna till Eken cup. Hanboll snackar vi om. Gick på det förut och ska börja igen efter sommaren.
Vi kanske sover hemma hos Angela vi får se.

Ett leende betyder inte alltid att jag är glad, utan att jag är stark nog att le


Bestfriends

Blev ganska sen uppdatering idag men men.. Ligger i sängen hos Cajsa med bästavännerna. Vi har det mysigt mysigt! Men vi var på bio och såg på nån kommer inte ihåg vad den hette men någon i alla fall. aja vi ska sova nu Godnatt


Uppdatering varje dag nu!

-Ingen bild idag-

Nu är jag tbx! Nu kommer jag att stanna och ni kommer få uppdatering varje dag jag lovar! IDag tävlade jag tellus en privat häst. Kom trea är nöjd! Har ridit honom 2 gånger så är jag hade liksom inte direkt några förväntningar på något. Han är inte så skolad så han är lite som han e. Men annars har dagen spenderats med Maja. Känner mig lite halv dålig så vi har bara varit hemma efter vi kom hem från stallet. Men nu ska vi kolla på film vet inte vilken men vi kollar väll på något.

Juste min prins David åkte till Italien idag. Åh vad jag kommer sakna honom. MEn han kommer hem tills skolan börjar så får träffa honom då. Miss you my princes

Frissan

Sitter hos frissan just nu och blir fin. Ska kanske möta upp Cajsa och Vendela sen får se


Mitt liv....FML

image description
Jag saknar att få hålla om dig. Att veta att du är min. Jag älskar dig förevigt! ♥
Har inte mått så bra dom senaste dagarna. HAr bott hemma hos Maja och grejer. Vill inte säga mer än så. Men igår så sålde vi mn älskade bästavän. Min lilla hund. Åh jag kan gråta floder för jag saknar honom så. Har redan typ gjort det! Men det var det bästa just nu. Nu ska jag ta nya tag och orka med ännu mera. Jag måste få kontroll på mitt liv just nu. FML!
Igår: Åkte jag och mamma till Stallet fr jag skulle rida donna en haflinger på siggesta som ska sättas igång. Sen gick jag ner till Tullus. Juste jag ska rida KM nästa vecka på en D-ponny vid namn Tellus. HAn är 70% Arab och resten Wehlsch (stavning). Så i fredags prov red jag honom. Igår ville jag bara borsta och mysa på honom så jag får lära känna honom från marken också.
Dagen idag: Ska snart ta mig till skolan det lir chill dga i skolan idag. Sen efter skolan ska jag in till stan och klippa mig. Senare blir det hem och mysa!
Min dag igår och idag.

Mitt andra hem ❤

Hej kompisar! Sitter på bussen påväg till Maja som är i stallet just nu. Skolan har varit as skön! Typ inga lektioner utan alla har typ varit inställda. Soft! Sover hos Maja idag igen. Älskar mitt andra hem.


@Maja's place

- bild löst -
Är hemma hos Maja just nu och myser lite. Kom hit igår och sov här så orkar inte åka hem så blev sova här idag också. Men skolan idag var jätte skön. Vi bygger hus på no:n så vi byggde klart dom hela dagen så blev inga "vanliga" lektioner. Men efter skolan åkte jag och träffa min saknade Angela och David! Möte dom i typ 1 timma sen åkte jag hem hitt "Maja's place". Har precis duschat. Jag och Maja har haft vattenkrig så  Men vi ska snart käka lr nu. Ha en toppen kväll gubbs

Hej

Hej hej Elin här! Idag så träffade jag världens snyggaste kille! Han sa att jag var cool!🎉🎉🎉🎉🎉🎉 / David


Älskar vädret

-Bild löst-

Åh älskar vädret! Har haft en toppen dag idag. Varit med bästa människorna och bara haft det chill! Vaknade upp hos Cajsa tog bussen därifrån vid halv två. Åkte hem tog en promenad med Sigge sen åkte jag och träffade Wille, Victor och Oliwer inne i stan. Vi chillade runt bara och tog det lugnt. Vi åkte sen till Gurra i typ 30 min och nu har jag precis kommit hem. Som sagt en väldigt soft och skön dag. Solen har ju faktiskt varit framme idag också! Har ni haft en bra national dag? Det har jag som sagt! Du blir det mums käk!

If people are trying to bring you down, it means that you are above them.

-RUBRIK-

hemma hos Lunellis place


Min bby!
Som sagt är hemma hos Cajsa och ska sova här. Vi har ju ledigt imorgon! As najs.. Men ikväll så ska jag och Cajsa bara chilla! Vi tänkte kanske ta en cykel tur efter maten. Vi ska som sagt bara ta det väldigt chill idag och inget annat. Men skolan idag var chill vi gjorde i alls mycket vi kollade typ på film varje lektion. Jag redovisade min svenska intervjuv också och jag var jätte duktig! JIPPI!
Aja men jag ska nu vara lite social. CIAO!

Kunde ha varit bättre

Full proppade dagar med mycket kärlek, hat, roligt och ledsenhet. Men ni får inte veta något hehe.. Har varit helt okej men kunde ha varit bättre! Men idag gick jag hem efter skolan och gjorde klart en svenska sak. Det sista in i det sista nu! Skolan slutar på torsdag! Men ni får bilder från dagarna då ni inte har varit med


RSS 2.0