Shoo bre

Sitter på bio i sergel nu med fina tjejerna. Cajsa, Vendela och Angela, vi ska se shoo bre! ha en bra kväll!

Xoxo❤


GG


LOVE!

Lite dålig bloggning nu men jag har inte varit hemma på ett tag som sagt. Har varit mycket med Cajsa,vendela, angela och maja. mycket roligt folk här! Nej men en sjukt rolig början på mitt lilla lov här har som sagt sportlov. Men ligger nu i sängen och kollar på Gossip Girl.
Love it! Imorgon ska vi till Annets syrra som har lite hästar så ska jag få rida lite kanske. Har eran dag varit bra idag då? Juste var och tränade men Vendela, Cajsa, och Angela idag på förmiddagen! Gick as bra! Men ska nog forsätta med det. KAnske blir gymmet imorgon också men får se när vi kommer hem. Nu ska jag forsätta kolla på Gossip Girl här!

Hörs sen! XOXO♥

Maja next!


Fin tjej!
Ska snart bege mig till Maja. Har gjort en kaka till henne som vi ska äta! Mer bloggning kommer senare

Hörs sen! xoxo♥

frukost time


Tjejerna från Idre. Min syster vänner.
Ligger i sängen och kollar på Gossip Girl har vaknat för en stund sedan. Min kväll igår var hemsk! Idag ska jag väll bara vara hemma och chilla lite. Kanske åker hem till maja med en liten överraskning men vi får se.
Ska nu gå ner och äta fruskost eftersom den blev precis klar. Nu bakta crasonier kan ju inte vänta!

Hörs sen! xoxo♥

60-tals dag

Vi har 60-tals dag i skolan ide och hag är lite lite hippy. Men jag och Matilda är diskade för vi tydligen kollade på några. Bi gör liksom en frågestund. Men jag och Matilda har jätte tråkigt just nu.

Hörs sen!

Xoxo❤


Hemma hos Nelli

Nu sitter jag hemma hos Nelli. Hon skulle hämta lite saker och jag hade ändå inget att gör. Vi ska snart åka. Nelli ska gem till sin farmor och jag ska hem. Hade tänkt att kanske ut och springa när jag kommer hem. Imorgon har vi 60-tals dag i skolan och jag ska vara lite hippy tjej..! Haha Åå jag vill inte! Men man måste ju... Men vi hörs sen!

Xoxo❤


Du är det finaste jag vet, min egna lycka!


Fina underbara Sarah!

Sitter inne på Sarahs dator nu för orkar inte ta upp min.....lat.... nej men idag ska jag kanske åka och ta den där livmoderhalssprutan. Men får se inte säkert. Men efter det lr efter skolan så ska jag åka och rida snoffe. Hade tänkt ställa upp något hinder och hoppa igenom honom lite. Men kommer litet inlägg sen också såklart! Juste min telefon är sönder. Tappade den min kompis sten trappa så hela skärmen är sönder. Men vi hörs sen!

xoxo ♥

Next: school

Nu sitter jag i bilen påväg till skolan. Idag blir det en chill dag mest. Har inte så mycket att göra direkt. Men vi hörs sex

Xoxo❤


Bussen med fina,älskade, underbara, bästavän Cajsa!

Sitter nu på bussen påväg till Nacka med Cajsa. Hon ska typ köpa några byxor så ska jag typ vara rådgivare. Haha men vi ska ditt och lite så. Kommer inlägg ikväll!

Xoxo ❤


Tack Julia

image description
Imorgon blir det vara med min fina! ♥
Tack Julia för den fina Designen! Måse sova upp tidigt imorgon!

xoxo♥

Chill dag


Blev en sabb bild från köksfönstret

Nu sitter jag här hemma och precis ätit lite frulle. Ska snart ut med mamma och springa. Idag blir det en chill dag i alla fall. Hade typ tänkt att städa mitt rum som ser gräsligt ut! Blir lite kort så här på morgonen är ganska trött.

Hörs sen! ♥

Musik

kvällen spenderas med musik och vänner. Detta blir det sista inlägget. Hörs imorgon

Hemgång

Nu ska jag börja ta mig hemåt snart från Maja. Ska hem och softa ikväll bara. Mer bloggning kommer senare.


Mitt liv........
Okej nu är jag VERKLIGEN tillbaks! Nu kommer jag verkligen börja blogga på riktigt! Och ni ska hjälpa mig med kommentarer och en bra statisk! Tiden när jag har varit borta har det hänt en del saker i mitt liv. Jag har slutat tagigt hand om Empe. Jag tog hand om en ponny som hette piccolo en den har jag också slutat med. JA en del saker har hänt i mitt illa liv. Men nu ska jag förska ställa allt till rätta igen.

Just nu är jag hemma hos Maja och vi kollar lite på film. Vi ska väll snart duscha sen ut och kanske fota lite. Men kommer en hel del inlägg nu snart. Och en ny desgn är påväg också! Jag är glad! :D


Jag kommer aldrig mer få sitta på din rygg och le. Jag kommer inte mer få se dig. Jag kan bara se dig i mitt hjärta ♥

Julia


snart tbx när allt är fixat! Bilder till söta Julia!

image descriptionimage descriptionimage description

RSS 2.0