Promenad

Nu är jag hos empe igen. Var tvungen att åka hit på morgonen också för att han hade ett sår. Så 7 på morgonen kan man ju också vara i stallet....

Fin matchning på grima och grimskaft känner jag


Skola är tråkigt!

image description
Jobba stallet ska man också göra på söndag...

Nu sitter jag i skolan och ska snart ha resurstid. Vet inte riktigt vad jag ska göra men ska nog göra klart Engelska läxan eller plugga spanska. Slutar 14 idag så ska till stallet på direkten och ta hand om pollen.

Blev lite kort nu ska på lektion

sleep

Nu ska jag sova. Imorgon blir det hoppträning. först skolan såklart! MEn kanske avsölarar en sak imorgon :D

ps.. puss

Godnatt för mig


Bild från idag när jag var ute med Sigge

Nu ska jag gå och lägga mig är as trött!

Hörs imorgon!

Hemma kväll

Har nu precis kommit hem från stallet. Ska snart ställa mig i en lång dusch. Sen idag blev det inget med Maja men ibland är det skönt att vara hemma med familjen. Tänkte ha en liten foto kväll idag med mycket foto och sådant men vi får se vad som händer.


Back on Track

image description
Nu är jag tillbacks! Har varit lite jobbigt den här veckan men orkar inte förklara varför. Ida ska jag i allafall till Empe och pyssla om honom. Senare idag blir det kanske mys med Maja. Vi kanske åker på bio eller något men vi får se.
Familjen är och tränar och jag måste vara hemma med sigge eftersom han inte får vara ensam hemma just nu.

Men ska nu ut och gå med en liten kortis så han får kissa och bajsa. Ska sen till stallet och ta hand om Empe. Tänkte ta med mig kameran så ni får lite nya bilder på pojken min.


Jag är med och tävlar hos Carlssonpataket

JAg är med och tävlar om detta snygga schabrack från Cheval ridpsort! Hoppas jag vinner!
www.chevalridsport.se
http://carlssonpataket.se/?p=5260

Kommentera!


Kimmie har redan börjat att villa upp säg!
Sitter just nu i skolan och ska snart ha matte. Min dag idag blir väldigt enkel idag. Ska hem direkt efter skolan och plugga sen ska jag fota lite. Men pluggning går i första hand! Ska även städa mitt rum och fixa lite. Ska även ta fram lite små saker som ska piffa till allt lite. kommer kanske en liten fil så får ni se.

Men nu ska jag ha 70 min matte lektion så måste villa upp mig lite till den.
Kommentera hemskt gärna!

Sigge bli frisk!


Djurakuten i Gustavsberg

Sitter på djurakuten med Sigge och pappa. Sigge mår jätte dåligt och dom ska göra en undersökning på honom så ska vi se. Hoppas att det går bra!


Jobb dag

Sitter i stallet nu och har jätte tråkigt! Jobbar i dag så får 400 hundra. Ååå behöver verkligen det. Men slutar 5 så drar mig väll hemåt och sen typ duscha,städa, äta, sova.. Rolig kväll.. Men kommer nog ett litet inlägg sen. Nu får kommentera mer blir galen!


peace and love

Förlåt, förlåt, förlåt måse bli bättre på att blogga! Men måste sova nu ska jobba i stallet imorgon.
Saknar!
peace and love

godnatt!

nu är jag tillbaka. den här veckan har varit jätte konstig verkligen -.-
Men idag var jag och Bowla med bästa tjejerna men såklart förlorar ju jag eftersom jah suger på det... åå hatar att förlora hemskt. Men efter bowlingen så åkte jag till stallet och tog hand om värdens empe. Han fick både massage och sola lite så han blev glad. Imorgon är jag leddig igen var det idag också så då ska jag till cajsa vid typ 2,3 tiden.
men måste sova nu godnatt!

Bussen

Nu sitter jag på bussen påväg till empe. Tänkte pyssla om honom extra mycket idag och han kanske ska få stå och sola lite. Vill ni veta vad jag gjorde i går så kommentera!


Godnatt!

Godnatt! Nu ska jag sova skola imorgon :/


Bild på det vackra landskapet i Vemdalen

Veckan slut och skolan börjar

Nu är semester veckan slut. Jag har haft det jätte bra i Vemdalen och haft det jätte roligt! Blev en del foto eller väldigt mycket. Kanske får ni en liten titt på några.
Men idag har Maja varit här och hjälpt mig att städa. Det är några som ska komma imorgon och fota vårt hus så behövde städa så då var snälla Maja och hjälpte mig. Tack Maja! Rummet blev faktiskt väldigt fint och hoppas att mamma blir glad. Samtidigt så städa vi min garderob och rensa lite. Maja fick lite saker hoppas hon blir glad!
Snart kommer mamma hem så då ska vi nämligen åka och göra en liten hemlig sak igen. Ni kanske får veta sen vad det är men vi får se. Vill ni veta så får ni kommentera!

Nu måste jag klä på mig.

Hörs sen!






Hemgång

Äntligen sk vi hem! Visst det har varit jätte roligt att vara här och sådär men det är svin kallat. Men nu blir set sitter i bilen i 8 timmar igen men det står vi ut med. Kommer säkert ett inlägg sen eftersom jag har det så tråkigt!

Saknat dig!


Godnatt

Nu går jag och lägger. Är super trött efter all skidåkning idag!


Ont i fötterna!

Nu har jag kommit hem eller asså till stugan efter en lång dag. Har as ont i fötterna! Jag har min syster bjäxor och dom är hårda alltså det går lite fortare och svarar lite bättre i svängarna. Men i allafall, jag har as ont under fötterna sp kan knappast gå typ. Men ska ut snart och åk lite längd med lilla familjen.
Men vi hörs sen!


Liften

Sitter nu i liften och myser


Min kompis


Min nya kompis

Nu ska jag sova nya tag imorgon. Fick även en kompis med mig


Precis ätit

Nu har vi precis ätit middag hos hans kompisar som bi bor hos. Dom har en jätte söt bordiecollie som älskar att mysa! Ganska skönt för jag känner mig jätte ensam utan Sigge :/ men han har det bra vet jag så det är skönt! Men nu ska jag fixa lite med kameran har varit ute och fotat så kommer något sen kanske.

Hörs sen!


Bilen i 8 timmar

Sitter nu i bilen och har as tråkigt... Ska nog sätta mig och kolla på film tror jag. Men kommer kanske inte bli jätte mycket bloggning. Ska ta lite semester, men det kanske blir något i liften eller något.

Men vi kan passa på att ha en frågestund nu medan jag är borta. Fråga något kanske om mig eller empe eller något annat. Men fråga allt mellan himmel och jord. Frågestunden håller på till på lördag 7/1 så fråga på!!!

Hörs sen!

En konstig bild på mig just nu i tunneln


Vemdalen


Lite mörk bild men idag i stallet i allafall
Packar packar packar packar och packar lite till.... Det är nämligen så att jag till Vemdalen imorgon och åka skidor. Kommer komma hem sent på lördag så vi är inte borta så länge men jag packar typ alltid det dubbla.

Men idag åkte jag ju som sagt till nacka och köpte en ny belock blev ett ankare. orkar inte ta kort på det.... Men efter det åkte jag till stallet och tog hand om Empe och hanfick stå i solariumet och blev jätte glad. Sen åkte vi på en husvisningen. Men blev inte den hemliga grejen idag men kanske någon dag nästa vecka det blir.

Men nu måste jag sova upp tidigt imorgon och sitta i en bil i 8 timmar -.-' roligt......

Godnatt!

tråkig dag


Godmorgon. Vaknade precis. Men menigen var att vi skulle till agility bannan idag men det bkev inte så för det rengnar ute liksom. Så idag ska jag till empe och åker ditt vid tre tiden. Sedan ska jag och mina mamma åka och göra en helig sak. Ni kanske kan få veta men det får ni inte nu. M
Men nu kom pappa in och ss att vi ska åka till nacka och byta mitt Tomas sabo smycke så nu måste jag upp och ändra planerna lite.

Hörs sen!

Två bilder jag tog igår

-Rubrik-

En dag kommer du att vakna upp och inse hur mycket du älskade henne och hon kommer vakna upp bredvid killen som redan visste det


2012

Undra hur det här året blir? Undra hur jag blir? Såklart blir jag ett år äldre i både utseende och min persnlighet eller man får väll hoppas. Men detta är ska jag se till att det blir toppen! Jag ska utvecklas mer i skolan och ridingen har jag bestämmt! Jag ska satsa allt på skolan och ridningen. Om man verkligen vill något så måste man satsa allt för att bli något!
Men nu måste jag göra något bli tokig annars! Ska ta mig en promenad med Sigge i regnet
och sen hem och duscha!
Hörs sen!
Vart fan tog snön vägen?

RSS 2.0