Fotbollsplannen

Har haft jätte Prov där av bloggingen. Men as skönt att att sommaren snart är här. Kan man snart bada. men sitter nere på fotbollsplanen med killarna och Ida just nu. As mysigt. Ska sen hem och springa sen iväg på middag hos bästa Hedda. Mer av mig får ni ikväll. Xoxo ❤

Skulle ha lagts upp i fredags med gjorde inte det på telefonen -.-


Head up, stay strong, fake a smile and move on!

Nu sitte jag i vardagsrummet och myser. Ska snart duscha sen äta sen hem till Vendela med ett par gryma tjejer så ska vi kommer ha as kull! Men jag har som sagt inte bloggat jätte mycket därav att jag har haft det väldigt stessigt med alla prov jag har haft och allt. Men nu är alla dom avklarade och allt gick toppen!

Men Jag har verkligen tänkt och jag ska verkligen sätta upp klara mål för mig. Båda inom ridningen och privat. Jag är envis och jag kommer klara det!

- Jag ska ta tag i min riding och komma långt! Jag ska klara det.

- Jag ska ta ett snack med mamma om häst köp nu!

- Jag måste börja prata mer om mitt privat a med mina föräldrar

- Jag ska börja hitta min egna stil som jag själv trivs i

- Jag ska börja träna mycket mer än vad jag gör. tränar ganska mycket men ska verkligen börja träna varje dag nu!


Mina mål och jag hoppas ni hjälper mig med fina kommentarer så mitt humör är uppe på topp!

Tog lite självporträtt härom dagen och ni ska få se några här.


Profilbild på fb också


SO LEKTION

Så söta vi är!

Nu sitter jag här på SO lektionen me Ida. Vi har jätte tråkigt i alla fall. Min dag idag blir väldigt väldigt änkel. Ska ha utvecklingsstamtal efter skolan men det kommer nog blir bra. Ska sen hem och plugga väldigt mycket har ju som sagt spanska prov på fredag. Jag vill inte! Men men.... jätte tråkigt inlägg

Next is the boring school


Bild hur arkivet

Ska nu gå till skolan. Har lite båttom. Men får se hur jag mår idag om jag går hem efter skolan lr inte. Har inte kunnat sovit något inatt för den här jävla hostan. Men vi får se. Hoppas ni får en bra dag!
Förlåt för ingen bild men har väldigt bråttom nu!
XOXO ♥

Matte lektion

Bild från i höstas på hammarby backen

Sitter nu på mattelektion och ska snart ha friends möte. Dom dagrana jag inte har bloggat har jag som sagt varit sjuk.. Men nu är jag frisk! Efter skolan ska jag nog hem och plugga livet av. Har ett stort spanska prov på fredag:( Vill inte! men men. Blev ett väldigt tråkigt inlägg idag... MEn vi hörs sen! XOXO ♥


Ben and Jerry's

Eftersom jag har en sån snäll mamma så kom hon hem med en Ben and Jerry's. Älskar dig mamma! ♥

ELLE tidnings magasin

Love! ♥
Ja sjuk idag igen då. Vill verkligen bli friks nu! Är as sugen på att åka och shoppa och har kollat runt på internet hela förmiddagen på saker jag vill ha! ÄR bara att börja spara nu! Igår va jag och mamma på Ralph lauren och kollade lite. Hittade en sjukt snygg väska! Ååå vill ha! Men nu ska jag kolla på I DON'T KNOW HOW SHE DOES IT. Har ni sett den? vad tycker ni om den? Kommer även roa mig idag med min ELLE tidning. JA sånt som man gör när man är sjuk...

Bildlöst

Sitter på bussen med mamma. Åkte in till hennes jobb för jag hade så jävla tråkigt hemma! Men idag blir det mys kväll hemma med henne som sagt. Ska även städa mitt rum och fixa lite. Bildlöst blir detta som sagt. Xoxo❤


Sjuk.....igen

Jag på botten och sjukan på toppen. Jag mår så jävla dåligt just nu. Feber, värdens hosta, förkyld och ont i kroppen. Vad mer behöver jag just nu. Hade många planer idag men alla blev ju poff pang ner i kistan. Åå vill vara frisk och må bra! Men man kan alltid må bättre av GG så det kommer jag titta på hela dagen nu! Hörs sen!

Xoxo❤


Morning, morning


Godmorgon! ♥

Nu ska jag och Maja snart gå till bussen. Efter skolan ska jag nog ringa Cajsa och dom så ska vi hitta på något tokigt. Annars åker jag hem och pluggar den där jävla spanska som jag aldrig lär mig.
Slänger in ett inlägg sen i skolan också.

Xoxo♥

sleep

Godnatt nu ska jag och maja sova. 
Elit

Bestfriend forever and forever



Vi föralltid syster ♥
Du förstår inte Maja Askeholt hur mycket du betyder för mig. 10 år med dig nu och det kommer bli 100 år till. Du betyder verkligen så himla mycket för mig. Jag kommer aldrig någonsin släppa taget om dig. Du är min bästavän min syster mitt allt. Älskar dig Maja Cecillia Elise askeholt♥


Sover hos Maja tonight



Du förstår inte hur mycket du betyder för mig Maja! ♥

Sover hos Maja ikväll. Orkar nämligen inte åka hem för det tar lite tid och då kan jag lika gärna sova här. Idag har jag som sagt varit i sskolan men har haft väldigt ont i halsen! Var tvungen att gå till skolan idag av mi dumma mamma........ ååå ville verkligen inte gå ditt. Men efter skolan följde jag med Maja till stallet hade en lektion för henne och Emelie. Det gick super för båda. ÄR så himmmmla nöjd med Maja och snoffe. Mina två små änglar.
Efter stallet åkte i då hem till henne och åt sen blev det då som sagt att jag sov här. hah. MEn nu ska vi kolla på film sen lägga och tidigt och sova.

Hörs sen. Xoxo♥


godnatt för mig

image description
Imorgon följer jag med maja till stallet så ska jag träna henne och snoffe en del. kommer blir roligt!
ska nu sova blir tidigt idag! godnatt!

xoxo♥

Sjuklingen Elin....


Fina vänner i Romme Alpin 2012 ♥

Orkar inte med några borförklaringar men jag är nu back on track med nya tag och nytt liv!
Ligger nu i sängen och är sjuk. Har varit hemma hela dagen och softat med mig själv och min sjuka kropp! Men jag har hunnit med en del i alla fall. Jag har städat, pluggat, bakat, kollat på film och sovit. Det har jag hjort hela dagen kan man säga. kanske tråkig dag vad jag tycker men så är det när man är sjuk.

Mitt liv framöver är ganska kort. Mycket kompisar och mycket med min hemlighet! Haha ni kommer inte få veta det först jag är rikigt säker på att förklara det. Det handlar ej om hästar i alla fall!
Men nu sk ajag fortsätta kolla på Gossip Girl så hörs vi sen!

xoxo♥

Bilen

Sitter i bilen nu påväg in till stan. Blir vara stan här nu på bloggen. Men första dagen i skolan har varit chill. Men kom nästan inte upp ur sängen i morse utan pappa fick dra mig upp. Ganska trött......japp. Men fint väder är set i alla fall så det får man vara glad för. På torsdag åker jag till Romme med skolan. Kommer bli as kul! Nelli fyller 14 då också så hon blir fjortis så henne ak vi också gratta! Hoppas ni har haft en mysig dag i solen idag. Hörs sen!

Xoxo❤


Stan igen.....

Inte bästa bloggningen här men det är ju lov! Men det jag hatar är att lovet tar slut imorgon :( jag är inte speciellt glad över det! Men sitter på bussen nu och är påväg in till stan och ska träffa någon ni ej får veta vem. Har blivit mycket stan på lovet nu men så är det. Mer bloggning blir senare ikväll.

Hörs sen! Xoxo ❤
Saknaden av dig är för stor att beskriva❤


Stan!

Sitter på bussen nu påväg in till stan och käka lite med Cajsa, Vendela och Angela. Har inte ätit något på hela dagen så är ganska hungrig. Dagarna jag inte har bloggat har jag varit med dom då. Ja igår var vi i stan och träffade en kompis till mig. Och sov hemma hos Cajsa. Har lite slut på inspiration så om ni vill veta något om mig ni inte vet så är det bara att fråga! Juste!!!! Julia min lilla header fixare har ändrat lite i min header och är as nöjd! Precis så jag vill ha det! Kolla in hennes blogg också! http://julialindahls.blogg.se as bra blogg så checka! Hörs sen!

Xoxo ❤

 


RSS 2.0