Sista lektionen


Bild från någon dag sedan.. Den e sne jag vet!

Sitter nu på sista lektion för dagen. Efter skolan ska jag möta lite vänner och kanske fika vi får se. Sen ska jag hem och träna. Juste min klänning till skolavslutingen kom igår hem till mamma så ni kanske får bilder på den men kommer kanske nästa vecka. Men nu ska jag arbete!

Skolan

Är nu påväg till skolan. Har första lektionen no.. Men efter skolan åker jag till stan med Cajsa en snabbis. Min dag idag blir liksom inte så konstig idag.

Linne - hollister
Jeans - JC
Kota - Zara
Jacka - vet inte
Enkelt men stil.


Min lilla rosa


Min älskade

Orkade inte vända på bilderna!

Tjoo man! Har eran dagn varit bra? Min dag har varit så jävla underbar så ni fattar inte. Lr 1 person gjorde verkligen min dag idag. Blir varm i kroppen bara jag tänker på personen just nu. Men skolan gick toppen och fick jätte mycket beröm från mina lärare idag. Jag e så duktig. Men efter skolan så åkte jag och träffade Cajsa och jätte mycket annat folk. Vi åkte till skateparken och jag stod och myste med Felix min killkompis så mysif han är asså! Sen vid vid halv 6 åkte jag hem ville hem tidigt då det inte var något fint väder alls ute!  Aja men jag har kommit hem och har precis käkat och myst ner i min mysdress. Älskar den så jävla mycket. Men ska sova tidigt idag så jag är pigg. Hörs senare!

Humöret på topp

Skola next!

Linne - rosa spets
Shorts - vita

Väldigt enkelt. Har med mig blå jeans om det blir kallat! Humöret är på topp detta blir en bra dag. Skola nu


Detta skulle ha kommit upp för 3 timmar sedan

Skulle kommit upp för 3 timmar sedan! Men är påväg nu till centrum ska träffa lite vänner. Men så här enkelt blir det idag då.

Jacka - hm länge sedan
Tröja - JC
Kofta - Zara
Shorts - Moas
Och väska från Longchamp


Moa's Place


Älskar dig hjärtat!

Ligger i soffan hos Moa's place just nu. Dom ligger och sover och här ligger jag i soffan helt själv med lilla sigge. Han fick följa med idag hem hitt. Men idag hade jag försökt träffa Issa och kanske åka till grisslinge och sola lite. Skulle vara grymt mysigt. Men dagen igår var toppen men jag var sjukt trött. Jag moa och Angela åkte och köpte godis och lite sånt sen hem till Moa och kolla på tv och käka godis. Och Loreen vann igår. Grattis till oss svenskar. Nästa år hålls festen i Sverige alltså! wihooo! Men nu ska jag försöka få liv i dom här små ungarna.

GALEN KVÄLL

Min kväll igår var så jävla kaos! Men det var den bästa kvällen på länge asså. Men jag, cajsa, vendela, malin, emelie och moa skulle sova hos Moa för henne mamma skulle sova borta för hon drog till Grekland så vi är ensamma och vi typ hoppade ut genom fönstret och natt badade med kompisar, mötte Elise skitfull, sen skulle alla helt plötsligt sova hos henne och en massa. Men jag och Malin fick typ inte sova där egentligen för Moas mamma så vi fick gömma oss i Moas garderob och grejer. Aa kaos kväll som sagt! Men är hemma hos Moa nu och sover hör. Xoxo


SOMMAR SOMMAR OCH SOL!

Hur mår ni idag? Solen är på topp och humöret är på topp vad mer kan man begära? Men sitter på bussen påväg in till konstfack med skolan. Men vi ska kolla på någon utställning och grejer. Ikväll blir det grönan och träffa lite sköna människor. Sover även hos Moa inatt med lite andra. Min dag kommer bli toppen! Xoxo


Träffa polarna

Sitter nu på bussen påväg in mot gurra och ska möta lite kompisar. Efter jag hade tränat Sigge åkte jag hem och solade och fick allt lite färg på mig. Bli brun måste jag bli! Hörs sen


Tillbaka nu!

Ingen bild

Har varit sjuk men jag blev frisk för någon dag sen men har inte uppdaterat något. Men jag är tillbaka nu!
Igår så sov klassen på sjöliden med en annan klass det var as kul! Men kan skriva lite mer om det sen. Men nu ska jag och pappa åka och träna Sigge med lite lydnad på brukshundklubben. Men vi hörs senare jag lovar jag ska blogga! Ni får hjälpa mig lite mer men kommentarer också!

SOOOOOL!

Idag blir det inget jobba i stallet. Var jätte trött igår så. Men igår kväll åkte jag och träffa Veronica, Fanny och Moa. Vi hade lite sådär flum kul kan man säga. Vi åkte och träffade en person som ni inte får veta men en person var det i alla fall. Tog 23.10 bussen hem. Kom hem och sov typ. Men imorse så åkte jag till stallet och red lilla Bella. Gick bra men jävligt pigg var hon. Nu sitter jag i bilen och ska hem och duscha sen åka till mina halvkusiner. Solen är på topp då blir nog shorts! Åhh så mysigt!


Helo!


Love you bebe!

Helo! Min dag idag blir väldigt enkel och väldigt skön! Ska börja fixa mig sen åka och träffa tjejerna sen in till grönan. Inte så komplicerat direkt. Men imorgon sk ajag jobba i stallet.. suck. Men jag får pengar! hah.. Men så inte direkt något intressant inlägg idag. Men hoppas eran dag blir lika bra som min idag! kyssar!

Inte varit hemma direkt därav ingen blogging










Mina dagar inom korthet i bilder!

Har som sagt inte varit hemma direkt därav ingen blogging. MEn dagarna ni har missat har varit så jävla NAJSA! Cajsa fyllde ju som sagt år igår så vi var på grönan och sminkade henne som en fjortis så jävla kul det var asså! Sen åkte vi till gurra parken och träffa några och det var en så jävla kosntig kille där osm typ sprang runt och pussade alla och allt och var så jävla äcklig. Men det fanns förklaringar till det också. Sen efter det drog vi hem till Cajsa och snackade jag, Vendela, Angela och såklart Cajsa då. Så sov vi där och grejer. Så dagen blev att roa Cajsa och att vara med henne liksom.. Haha! Men idag blev att att vakna upp hos Cajsa sen dra till Centrum och träffa några sen till stallet. Åhh hat verkligen saknat stallet så jävla mycket! Rdi nämligen ist för MAja för hon e på cup i Falun. Men så jag hoppade snoffe först! Så jävla duktig han var! Vi hoppade en serie på medelinjen med typ kombination. Så avslutade vi med att hoppa sista indret på 1m. Så duktig kille! Sen red jag i dressyren, Blev inte så mycket dressyr da utan vi red ut. Jag red Bonnie! Så jävla söt häst asså! MEn hon var också SJUKT fin asså. Sak kanske tävla henne på km på siggesta snart få se vad jag vill. Men nu ligger jag i sägen och ska starta en film tror jag. Vi hörs senare idag när jag har vaknat! Puss

Tjo kompisar!


Underbara du! ♥

Tjo kompisar! Ska börja dra mig hemåt nu från Cajsa för sedan åka in till stan och fira mamma med middag och grejer. Men annars ser dagen väldigt okomplicerad ut än att fira mamma. Men får se om jag gör något e inte säker men kanske hittar på något kul. Vi hörs sen! pussssssa!

OMG!

Jag har sett 1D! Asså OMG! Aa men vi åkte in till stan och gick ditt där dom var och grejer. Men sen träffade vi några random killar som kom till oss och var ad jobbiga sen så gick vi runt och letade efter 1D vart som var och vart som bodde men vi hittade inget. Sen åkte vi till centrum och träffade Filip och några. Åhh saknar honom! Sen åkte jag hem till Cajsa. Min lilla kvälls dag.


Skulle ha kommit upp för 9 timmar sedan!


Hej! Jag är just nu i stan och ska leta efter 1D med Cajsa, Veronica, Fanny och Angela. Men jag är ledig idag så jag var ute och sprang och sen åkte jag till ösby. Men vi hörs senare. Pusss❤

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3115185/images/2012/pic_202759812.jpg" class="image">


Naprapaten

Hola! Sitter på bussen nu påväg in till naprapaten som ska kolla mina knän och rygg för jag har så jävla ont nu när jag tränar och grejer. Men skolan har varit chill som vanligt så skönt. Och idag får jag mitt nya minneskort till kameran så kommer kanske fina bilder sen. Har ni haft en bra dag? Hörs sen


Love!


Ni är som mina två egna systrar! Äskar er!
Min syster är till vänster

Hello!


Åhh den här är så perfekt just nu i mitt liv!

Nu är jag tillbaka full av energi och insperation.Ni har inte missat mycket kan jag säga. Har som sagt varit med kompisar och på tävling idag. Maja tävlade med Snoffe och det gick toppen så stolt. Men snart så ska Julia fixa min design så har verkligen tankar på hur den ska se ut och allt så as pepppad på det. Men imorgon ser dagen ut skoan såklart sen ska jag in till stan och kolla mina knän som inte mår så bra. Sen ska jag till nacka med Cajsa och kolla på lite saker. Men annars ser veckan ganska så normal ut. Ligger nu och kollar på big brither men ska sova tidigt idag asså! Piss trötttttttttt!

Dagen inom kort


En bild från grisslinge jag fotade för några veckor sedan

Igår blev det inge inlägg för jag jobbade i stallet och var så himla trött nör jag kom hem. Men dagen idag är jag pigg. Sitter just nu på min Engelska lektion och ska snart ha idrot sen blir det in till stan med brudarna. Så dagen är ganska simpel för min del. Ikväll ska jag fixa och trixa lite med bilder så ni kommer få en del nya bilder här.


Grådagen två bilder

Två bilder från gårdagen! Grym kväll! Godnatt, ska jobba i stallet imorgon...



Lyckad kväll"

Bilder kommer
Kvällen igår var så jävla lyckad asso!
Var så jävla mycket folk så dom var tvungen att stänga så det inte kom in några fler på grönan. Vi åkte ditt så vi var där vid 4 så vi fick bra platser och allt och det fick vi verkligen! Först stod vi typ ganska långt bak men som kom vi as nära. Helt sjukt! Så glad att jag gick ditt. Men konserten slutade vid 21.30 där någon stans. Så då var vi kvar ett litet tag tills att våran bått skulle gå som gick 22.10 men den var full så den okm vi inte på. Så då sprang vi till spårvagnen där kom vi på men man höll på att krossas av allt folk! Så han vi inte heller med dden bussen vi skulle t så vi fick ta 23.48 bussen från slussen. Åhh kaos! Men nu ligger jag i Cajsas säng och väntar på att hon ska vakna. Sen ska jag sälja saker med klassen så måste åka vid 1. Sen kanske träffa några får se. Men nu ska jag försöka få liv i lilla Cajsa här. Bilder från gårdagen får ni sen. Ha en mysig dag!

xoxo

LMFAO

IDAG ÄR DET LMFAO PÅ GRÖNALUND! SKA DITT MED CAJSA, VENDELA,ANGELA. MEN VI KOMMER SÄKERT TRÄFFA ANDRA DÄR OCKSÅ! ÅHH LÄNGTAR!


Engelska

Sitter med brudarna och gör engelska sak


Bussen som vanligt

image description
Gammal.. Min fina vän Ida! Kärlek till dig♥
Gokväll bloggen! Driv... Men sitter på nussen nu påväg hem sosm jag typ alltid gör när jag bloggar, aja. Men dagen idag har varit toppen. Först skola och den var bra. Sen träffa Angela, Wille, Felix och Jorge. Åkte med dom till skateparken sen in till stan och träffa syrran. Skulle byta lite kläder men det var slut det jag skulle ha så tibx till skateparken och träffa dom. Och nu e jag här. Väldigt mycket nu på en gång. Men det var min dag. Hörs senare ikväll!

Solat med min prinsessa ❤

Sitter på bussen påväg hem från Cajsa nu. Vi hade det jätte mysigt. Åkte först till hennes skola sen åkte vi hem till henne och sola. Jätte mysigt. Vad har ni gjort idag? Imorgon ska jag försöka ta mig in till stan och byta lite kläder. Ikväll ska vi kanske skicka efter lite skolavslutnings klänningar ska snacka med mamma om det. Men solen idag asså. Så mysigt! Allt har varit mysigt idag känns det som. Men ha en mysig kväll!

Xoxo


Fotbollsplanen skulle ha kommit för 7 timmar sedan

Ligger nu på fotbollsplanen och myser med tjejerna och lilla Rasmus. Dagen idag blir det vara med Cajsa och brudarna! Men nu ska vi fortsätta och steka här!

Xoxo


Tävling på G

Haft en rolig Valborg? Det hade jag i alla fall! Var med jätte mycket skönt folk! Älskar er tjejer! Men nu sitter jag i bilen påväg till tävling. Maja ska nämligen tävla snoffe! Mina änglar! Men vi hörs senare under dagen.

Xoxo


RSS 2.0